Автори Здравка Андонова, Георги А. Ангелов, снимка БулфотоВъпреки заканите на БСП

...
Автори Здравка Андонова, Георги А. Ангелов, снимка БулфотоВъпреки заканите на БСП
Коментари Харесай

Дневник: Борисов пое кампанията на ГЕРБ за евроизборите

Автори Здравка Андонова, Георги А. Ангелов, фотография Булфото

Въпреки заканите на Българска социалистическа партия да извади нови скандални данни за злоупотреби на ГЕРБ в средата на акцията за евроизборите на 26 май партиите по-скоро заобикалят остри конфликти между тях. След Великденските празници акцията набира скорост, в това число и със почналите телевизионни диспути, само че главните играчи към този момент избират да тичат всеки в своята писта, написа " Дневник " .

По-малко от месец преди изборите социологическата агенция  " Алфа рисърч " предвижда четири обединения да прескочат прага за лъчение на евродепутат - 5.88% от действителните гласове. Това са Българска социалистическа партия, която към този момент има преднина - въпреки и минимална, пред ГЕРБ, следвани от Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация, а " Демократична България " е идната групировка, която е най-близо до прескачане на изборната преграда. Социолозите чакат падаща изборна интензивност.

Още по тематиката четете ТУК

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР